Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres team? - Se nærmere på vores digitale teamforløb
Forside
/
Viden
/
Webinarer
/
Webinar: Introduktion til psykologisk tryghed - nøglen til bæredygtig performance

Webinar: Introduktion til psykologisk tryghed - nøglen til bæredygtig performance

7/2/2024
Webinarer
Psykologisk tryghed

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, HR-professionelle, eller særligt nysgerrige, der ønsker en grundig og let forståelig introduktion til psykologisk tryghed

Gratis introduktionswebinar om psykologisk tryghed.

| Dette webinar er afholdt - download optagelsen fra webinaret nederst på siden |

Psykologisk tryghed som begreb vinder stille og roligt terræn på de danske arbejdspladser - af gode grunde. Ikke alene er det noget medarbejdere i højere grad forventer af deres arbejdsplads, nu og i fremtiden, men psykologisk tryghed er også en forudsætning for at arbejdspladsen kan innovere og præstere bæredygtigt, i en omskiftelig verden.

Derfor inviterer vi indenfor til en gratis og inspirerende introduktion til psykologisk tryghed på arbejdspladsen, hvor vi afdækker hvad psykologisk tryghed er for en størrelse, og særligt, hvorfor det er vigtigt at arbejde med i år 2024. Derudover får du også konkrete værktøjer og tips til, hvordan du kommer i gang med at arbejde med psykologisk tryghed.

Igennem webinaret vil der løbende være interaktioner med dig som deltager i form af spørgsmål, "Menti’s" og kommentarer i chatten. Du, som deltager, vil derfor have mulighed for at præge dialogen, få svar på dine spørgsmål og ikke mindst bidrage med dine egne erfaringer og viden.


NB: Til April afholder vi endnu et webinar om psykologisk tryghed, hvor vi går i dybden med værktøjskassen og hvad man konkret kan gøre for at styrke den psykologiske tryghed. Derfor er dette webinar en mulighed for at få et godt afsæt til April webinaret.

Webinaret er særligt relevant for dig som:

  • Er leder (uanset hvad niveau).
  • Er HR-professionel og arbejder med ledelse og læring i organisationen.
  • Har hørt om begrebet psykologisk tryghed, og godt kunne tænke sig en dybere forståelse af det.

Når du deltager på webinaret, får du:

  • Viden om hvad psykologisk tryghed er, samt hvordan den kan aflæses og måles.
  • Eksempler på hvad der holder medarbejdere tilbage fra at byde ind, stille spørgsmål, give feedback eller udfordre status quo.
  • Hvorfor man som leder overestimerer niveauet af psykologisk tryghed i organisationen.
  • Tips og tricks til, hvordan du kan komme i gang med at arbejde med psykologisk tryghed.

Webinaret bliver afholdt af Mikkel Norqvist, Partner i Feedwork, og Ida Brogaard, konsulent i Feedwork.

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Værsgo! Her er din optagelse af vores afholdte webinar. God fornøjelse!
Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

Bliv en god relationel leder 

Mennesker er relationelle væsener og det er ikke kun i privatlivet, at det gælder. Vi overlever, trives og udvikler os bedst, hvis vi har gode relationer omkring os. I en verden, hvor normen for arbejdsmiljøet konstant udvikler sig, og hvor kravene til ledere bliver mere komplekse, opstår der nye ledelsesstile, som søger at tilpasse sig disse forandringer. En af de ledelsesstile er relationel ledelse. 

Artikler
Ledelse
Lær mere
Hvad er god faglig ledelse?

Faglig ledelse er en ledelsesstil, der fokuserer på at benytte og udfolde lederens faglige kompetencer og ekspertise til at vejlede og inspirere deres medarbejdere. Faglig ledelse er særligt relevant i vidensintensive organisationer, hvor specialiseret viden og ekspertise er afgørende for organisationens udvikling.

Distribueret ledelse: Øget autonomi og innovation

Distribueret ledelse er en moderne tilgang til ledelse, som deler beslutningskraften mellem både ledere og medarbejdere. Forestil dig en arbejdsplads, hvor alle føler sig som en vigtig del af maskineriet, hvor autonomi og innovation blomstrer, og hvor beslutninger træffes lynhurtigt.