Forside
/
Viden
/
Webinarer

Webinarer

Opdag flere af vores webinarer.
Webinar: Bedre beslutninger & øget psykologisk tryghed gennem biasbevidst ledelse med Christina Lundsgaard Ottsen

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle der ønsker viden og praktiske værktøjer til at træffe bedre beslutninger og skabe øget psykologisk tryghed.

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar: Introduktion til psykologisk tryghed - nøglen til bæredygtig performance

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle, eller særligt nysgerrige, der ønsker en grundig og let forståelig introduktion til psykologisk tryghed

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar: 8 måder at styrke den psykologiske tryghed

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle, eller særligt nysgerrige, der ønsker konkrete værktøjer til at styrke den psykologiske tryghed

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar: Hemmeligheden bag motiverede teams: Lederens rolle afsløret

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle der ønsker viden og praktiske værktøjer til at skabe motiverede og engagerede medarbejdere

Webinarer
Ledelse
Lær mere
Webinar: Psykologisk Tryghed & Forvandlende Fortællinger

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og medarbejdere, som er optagede af at styrke den psykologiske tryghed i teamet eller organisationen – denne gang gennem faciliteringsgreb og historier.

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar: Lær at fejle på den gode måde

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for dig der er leder, specialist, HR-professionel – eller dig der ønsker at skabe en kultur, hvor I laver- og lærer af jeres fejl på en produktiv måde.

Webinarer
Læring
Lær mere
Webinar: Bliv en nysgerrig leder - Fire magiske spørgsmål der skaber udvikling og handling

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, koordinatorer, projektledere og andre læringsnørder, der gerne vil skabe proaktiv adfærd hos sine medarbejdere gennem coaching og nysgerrighed.

Webinarer
Ledelse
Lær mere
Webinar: Psykologisk tryghed i nutidens og fremtidens organiseringsformer

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, HR-professionelle og andre som har interesse for psykologisk tryghed og fænomenets rolle i udvikling af arbejdspladsen.

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar: Spørg om feedback og bliv en bedre leder

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, læringsnørder og HR-professionelle, der gerne vil have indblik i, hvordan man kan forbedre ledelse gennem feedback

Webinarer
Ledelse
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring
man holding his hand up in a classroom