Specialer

Coaching & nysgerrighed

Lær at undersøge og gå på opdagelse i menneskers og organisationens viden

Person writing on a computer.
Forside
/
Specialer
/
Coaching & nysgerrighed

Hvorfor er det vigtigt?

Hvis man kan skabe en læringskultur, hvor de ansatte udvikler hinanden, behøver organisationen ikke hjælp udefra for at udvikle sig. Det sker helt automatisk. Vi lærer ledere og medarbejdere at være coaches for hinanden, så de kan løfte kvaliteten af både samarbejdet og de valgte løsninger.

Metoder

Udvikling af ledere

Lead
Online
In person

Hvad handler det om?

En organisations ledere vil altid være rollemodeller for medarbejderne, og ledernes adfærd har derfor stor indflydelse på, hvordan folk opfører sig omkring dem. Når kulturen skal ændres, og nye vaner skal indlæres, er det derfor afgørende, at lederne er i stand til at drive forandringen. Det hjælper vi med, blandt andet ved at opbygge læringskompetencer, påvirke ledernes mindset og hjælpe dem med at oversætte de nye metoder til hverdagen.


Udvikling af teams

Learn
Online
In person

Hvad handler det om?

På velfungerende teams bidrager de enkelte medlemmer til løsningen af den samlede opgave, samtidig med at de hele tiden lærer af hinanden og udvikler hinandens kompetencer. Det gør hele teamet i stand til at udvikle og koordinere arbejdet på en måde, som skaber stærke resultater. I alle velfungerende teams er der nogle bestemte kompetencer, aftaler og vaner, som styrker fællesskabet og sikrer, at samarbejdet fungerer optimalt. Hvilke det er, kan dog være meget forskelligt fra team til team. Derfor starter vi altid med at dykke ned i netop jeres situation og finde frem til de centrale dynamikker og processer, som vi skal arbejde med for at få jeres team til at fungere bedst muligt.

Workshops

Inspire
Online
In person

Hvad handler det om?

Vi kan ikke revolutionere jeres kultur på tre timer, men vi kan give jer nogle centrale redskaber, et fælles sprog og en forståelse for de interne dynamikker i organisationen eller på teamet. Ja, måske ender I endda med at fået par aha-oplevelser eller 5 med hjem. I vores workshops lægger vi vægt på praktisk afprøvning, konkrete tips, læringsvariation og deltagerinvolvering. Klik på linket, og find den workshop, som passer til jeres behov.

Dyk ned i øvrige specialer

Er du nysgerrig på mere? Eller fandt du ikke præcis hvad du søgte?

SULTEN EFTER MERE? FÅ EN SMAGSPRØVE her

Eller kontakt os med det samme, og lad os tage en snak.