Forside
/
Viden
/
Læring

Læring

Opdag andet indhold med dette tema

Transformationsledelse: Vejen til en lysere fremtid

I en verden, hvor forandringer er den eneste konstant, står ledere over for udfordringen med at navigere deres organisationer gennem en konstant skiftende forretningsverden. Transformationsledelse er derfor blevet et nøglebegreb i denne sammenhæng, og det repræsenterer en afgørende tilgang til at forme og fremtidssikre organisationer.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Tool Tirsdag: Hvad er en ting..?

Tool tirsdag video #3: Stil bedre spørgsmål og få bedre svar

Videoer
Ledelse
Lær mere
Tool Tirsdag: 1-2-Alle!

Tool tirsdag video #4: Styrk engagementet og skab gode møder med et simpelt værktøj

Videoer
Ledelse
Lær mere
Tool Tirsdag: Brug bidragslister til at undgå konflikter

Tool tirsdag video #2: Et simpelt men effektivt værktøj til at undgå konflikter og styrke samarbejdet.

Videoer
Ledelse
Lær mere
Tillidsbaseret ledelse: Skab succes gennem tillid

I dag er der - heldigvis - en stigende anerkendelse af, at traditionelle topstyrede hierarkier ikke altid er den mest effektive måde at lede på. I modsætning til det topstyrede, kontrollerende og fejlfokuserede, har tillidsbaseret ledelse vundet frem som en nøgle til succes.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Paradoksledelse: Sådan navigerer du gennem modsætninger

Paradoksledelse er et utroligt vigtigt aspekt som moderne leder. I en kompleks og kompliceret verden kan det faktisk være altafgørende for din succes som leder, hvorvidt du er i stand til at håndtere mange af de paradokser, man møder som leder i dag.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Sådan udvikler du et effektivt lederteam

Lederteams er rygraden i nærmest enhver organisation. De er med til at træffe beslutningerne, styre skibet og påvirke medarbejdernes arbejdsmiljø. Derfor er det selvfølgelig utrolig vigtigt, at disse vigtige teams fungerer ordentligt og effektivt.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Sådan mestrer du det personlige lederskab

I en verden, der konstant udvikler sig, og hvor lederes roller og ansvar bliver stadig mere komplekse, er det personlige lederskab blevet en nøglefaktor for succes. Faktisk er det et af dine allermest dyrebare værktøjer som leder.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Webinar: Hemmeligheden bag motiverede teams: Lederens rolle afsløret

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle der ønsker viden og praktiske værktøjer til at skabe motiverede og engagerede medarbejdere

Webinarer
Ledelse
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring
man holding his hand up in a classroom