Forside
/
Viden
/
Teams

Teams

Dyk yderligere ned i emnet.

Inklusionssikkerhed: Det første trin i psykologisk tryghed

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle teams bare fungerer, mens andre konstant snubler over sig selv? Hemmeligheden ligger måske i begrebet inklusionssikkerhed.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere
Tillidsbaseret ledelse: Skab succes gennem tillid

I dag er der - heldigvis - en stigende anerkendelse af, at traditionelle topstyrede hierarkier ikke altid er den mest effektive måde at lede på. I modsætning til det topstyrede, kontrollerende og fejlfokuserede, har tillidsbaseret ledelse vundet frem som en nøgle til succes.

Artikler
Ledelse
Lær mere
8 trin: Sådan får du succes med selvledende teams

Selvledende teams har for længst bevist deres værd. De har vist sig at kunne øge produktiviteten, styrke medarbejdertilfredsheden og fremme innovation. Men som med enhver organisatorisk ændring er der udfordringer og overvejelser, der skal håndteres, inden man bare uden videre forsøger at implementere selvledende teams.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Sådan udvikler du et effektivt lederteam

Lederteams er rygraden i nærmest enhver organisation. De er med til at træffe beslutningerne, styre skibet og påvirke medarbejdernes arbejdsmiljø. Derfor er det selvfølgelig utrolig vigtigt, at disse vigtige teams fungerer ordentligt og effektivt.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Dit personlige ledelsesgrundlag og hvordan du mestrer det

Uanset om du er en erfaren leder eller netop har påbegyndt din ledelsesrejse, er det afgørende at forstå og mestre dit personlige ledelsesgrundlag. Det er selve kernen i, hvordan du leder, og det har indflydelse på din evne til at inspirere, motivere og guide dit team - og samtidig bevare din integritet som leder.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Sådan mestrer du det personlige lederskab

I en verden, der konstant udvikler sig, og hvor lederes roller og ansvar bliver stadig mere komplekse, er det personlige lederskab blevet en nøglefaktor for succes. Faktisk er det et af dine allermest dyrebare værktøjer som leder.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Anerkendende ledelse: Skab en positiv & motiveret arbejdsplads

Anerkendende ledelse er en forholdsvis ny tilgang til ledelse, der har fået stigende opmærksomhed inden for mange moderne organisationer. Dens centrale idé er simpel, men kraftfuld: At anerkende og værdsætte medarbejderne som en afgørende ressource og at skabe et arbejdsmiljø, hvor trivsel og motivation blomstrer.

Artikler
Ledelse
Lær mere
De forskellige ledelsesstile - hvilken leder er du?

Bliv klogere på forskellige ledelsesstile, og lær at udvælge den mest hensigtsmæssige ledelsesstil, så du får mere engagerede og produktive medarbejdere.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Guide til bedre trivsel på arbejdspladsen: 5 gode råd

God trivsel er nøglen til en succesfuld virksomhed. Lær mere om god trivsel, konkrete råd til at forebygge dårlig trivsel samt brugbare trivselsmålinger.

Artikler
Teams
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring
man holding his hand up in a classroom