Forside
/
Viden
/
Motivation

Motivation

Opdag andet indhold med dette tema

Læringslog: Hold styr på din udvikling

Feedback skaber oftest læring, når du flere gange modtager feedback på de samme områder eller præstationer. På den måde vil du nemlig kunne synliggøre din progression, som er dybt motiverende at opleve. Derfor kan en log som denne, hjælpe dig med at holde styr på din feedbackhistorik.

Guides
Læring
Lær mere
Trivsel på arbejdspladsen – produktive medarbejdere og samvittighedsfuld forretningsdrift

Der ligger meget teori bagom trivsel på arbejdspladsen, og meget af denne teori er anvendelig til at sikre bedre trivsel på arbejdspladsen. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan trivsel formes og udvikles, samt hvilken betydning trivslen har for den enkelte medarbejder, men også for arbejdspladsens kultur og præstationer. Særligt vil vi fokusere på de sociale aspekter i trivsel på arbejdspladsen, som inkluderer samarbejde, rolleafklaring, forventningsafstemninger, psykisk arbejdsmiljø, kulturen og organisationens ledelse. Ønsker du at omvende dårlig trivsel til bedre trivsel på arbejdspladsen, så er du det helt rigtige sted. Vi vender også sammenhængen mellem feedback og trivsel, så hæng på, vi starter med et historisk tilbageblik.

Artikler
Teams
Lær mere
Feedback - et værktøj inden for ledelse, som giver bedre relationer og stærkere præstationer

Alt hvad du har brug for at vide om feedback for nu.

Artikler
Feedback
Lær mere
Hvorfor feedback?

Her er en oversigt over, hvorfor god feedback er afgørende for din organisation - både for at sikre engagerede medarbejdere, god performance, trivsel samt en god læringskultur

Artikler
Feedback
Lær mere
Webinar: Sådan øger I jeres psykologiske tryghed

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar, der er særligt relevant for ledere, HR-professionelle og facilitatorer, som gerne vil arbejde med den psykologiske tryghed i deres team eller organisation

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar: Sådan leder I en læringskultur

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle, der gerne vil styrke læringskulturen i deres organisation

Webinarer
Læring
Lær mere
Feedback er nødt til at være motiverende

Fredagsfeedback #44: Feedback er nødt til at være motiverende, hvis det skal blive en del af jeres kultur. Se med her, og få to eksempler på feedback der passer til modtagerens værdier.

Videoer
Feedback
Lær mere
Brug feedback til at styrke medarbejdernes motivation under COVID-19 krisen

Vi har seks grundlæggende psykologiske behov, som vi søger at dække - men hvordan er de relevante for feedback? Og hvad skal man være særligt opmærksom på for at sikre trivsel på trods af det virtuelle hjemmearbejdet? Læs med her.

Artikler
Det hybride samarbejde
Lær mere
Sådan skaber du feedback af høj kvalitet

Feedback er ikke nødvendigvis godt. Hvis du vil have succes med feedback, og at den opfattes som givende, motiverende og udbytterig, så skal kvalitet tænkes ind i feedbacken.

Artikler
Feedback
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring