Forside
/
Viden
/
Ledelse

Ledelse

Dyk yderligere ned i emnet.

Webinar: Psykologisk Tryghed & Forvandlende Fortællinger

Gratis webinar for ledere og medarbejdere, som er optagede af at styrke den psykologiske tryghed i teamet eller organisationen – denne gang gennem faciliteringsgreb og historier.

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
De forskellige ledelsesstile - hvilken leder er du?

Bliv klogere på forskellige ledelsesstile, og lær at udvælge den mest hensigtsmæssige ledelsesstil, så du får mere engagerede og produktive medarbejdere.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Guide til bedre trivsel på arbejdspladsen: 5 gode råd

God trivsel er nøglen til en succesfuld virksomhed. Lær mere om god trivsel, konkrete råd til at forebygge dårlig trivsel samt brugbare trivselsmålinger.

Artikler
Teams
Lær mere
Værdibaseret ledelse: Navigér sikkert frem mod fælles mål

Lær hvad værdibaseret ledelse betyder og hvordan du lykkes med at implementere værdierne, på en måde som effektivt sætte retningen for hele virksomheden.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Forandringsledelse: Få succes i en konstant skiftende verden

Mestrer du forandringer? Opdag hemmelighederne bag effektiv forandringsledelse, og hvorfor det er en vital del af den ledelsesmæssige værktøjskasse.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Ledelse: Skab bæredygtig udvikling og succes

Effektiv ledelse er en af hemmelighederne bag bæredygtig succes. Lær mere om ledelse, forskellige ledelsestyper og hvordan du excellerer med ledelse i praksis.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Hvad kendetegner en god leder?

Opdag nøglen til en succesfuld ledelsesstil. Udforsk de afgørende træk, der kendetegner den gode leder. Lær at motivere, inspirere og lede med succes.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Webinar: Opdag hemmeligheden bag anerkendende feedback

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, læringsentusiaster og HR-professionelle, der er nysgerrige på at fremme en anerkendende feedbackkultur på arbejdspladsen og blive skarpere til at give anerkendende feedback af høj kvalitet.

Webinarer
Feedback
Lær mere
Situationsbestemt ledelse: Tilpasning som nøglen til effektivt lederskab

Lær at mestre kunsten at lede i forskellige situationer. Opdag hvordan du tilpasser din ledelsesstil og opnår bedre resultater gennem situationsbestemt ledelse.

Artikler
Ledelse
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring