Gratis webinar d. 19. oktober: Opdag hemmeligheden bag anerkendende feedback

Læs, Lyt og Lær
Om læring og ledelse

Her på siden får du adgang til vores bedste artikler, podcasts, videoer og webinarer om læring og ledelse. Så tag en dyb indånding, og gør dig klar til at dykke ned i en verden af viden.

Reset
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Intet indhold fundet. Prøv venligst en anden kategori.
Ledelse: Skab bæredygtig udvikling og succes | Feedwork
Ledelse: Skab bæredygtig udvikling og succes

Effektiv ledelse er en af hemmelighederne bag bæredygtig succes. Lær mere om ledelse, forskellige ledelsestyper og hvordan du excellerer med ledelse i praksis.

Forandringsledelse: Få succes i en konstant skiftende verden
Forandringsledelse: Få succes i en konstant skiftende verden

Mestrer du forandringer? Opdag hemmelighederne bag effektiv forandringsledelse, og hvorfor det er en vital del af den ledelsesmæssige værktøjskasse.

Hvad kendetegner en god leder?
Hvad kendetegner en god leder?

Opdag nøglen til en succesfuld ledelsesstil. Udforsk de afgørende træk, der kendetegner den gode leder. Lær at motivere, inspirere og lede med succes.

Gratis webinar om anerkendende feedback
Webinar: Opdag hemmeligheden bag anerkendende feedback

Gratis webinar for ledere, læringsentusiaster og HR-professionelle, der er nysgerrige på at fremme en anerkendende feedbackkultur på arbejdspladsen og blive skarpere til at give anerkendende feedback af høj kvalitet.

Situationsbestemt ledelse handler om at kunne tilpasse til individets behov
Situationsbestemt ledelse: Tilpasning som nøglen til effektivt lederskab

Lær at mestre kunsten at lede i forskellige situationer. Opdag hvordan du tilpasser din ledelsesstil og opnår bedre resultater gennem situationsbestemt ledelse.

Webinar om at få ærlig og brugbar feedback fra sine medarbejdere
Webinar: Sådan får du ærlig feedback fra dine medarbejdere

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for modige ledere, der ønsker at styrke deres lederskab og har et ønske om at lede efter virkeligheden.

Webinar omkring hvordan du som leder kan få succes med svære samtaler gennem psykologisk tryghed - del 1 af 2 der fokuserer på at forstå de svære samtaler
Webinar: Svære samtaler og psykologisk tryghed (del 1 af 2) - Forstå de svære samtaler

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle, der gerne vil blive bedre til at håndtere de svære samtaler, samt at styrke den psykologiske tryghed.

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar omkring hvordan du som leder kan få succes med svære samtaler gennem psykologisk tryghed - del 2 af 2 der fokuserer på konkrete værktøjer og adfærd
Webinar: Svære samtaler og psykologisk tryghed (del 2 af 2) - Strategier og værktøjer

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle, der gerne vil blive bedre til at håndtere de svære samtaler, samt at styrke den psykologiske tryghed.

Webinarer
Psykologisk tryghed
Lær mere
Webinar om coaching og tilstandsskifte. Hvordan man som leder kan bruge spørgsmål og nysgerrighed til at skabe udvikling og handling.
Webinar: Bliv en nysgerrig leder - Fire magiske spørgsmål der skaber udvikling og handling

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, koordinatorer, projektledere og andre læringsnørder, der gerne vil skabe proaktiv adfærd hos sine medarbejdere gennem coaching og nysgerrighed.

SULTEN EFTER MERE? FÅ EN SMAGSPRØVE her

Eller kontakt os med det samme, og lad os tage en snak.