Gratis webinar d. 8. februar: Psykologisk tryghed i nutidens og fremtidens organiseringsformer

Læs, Lyt og Lær
Om læring og ledelse

Her på siden får du adgang til vores bedste artikler, podcasts, videoer og webinarer om læring og ledelse. Så tag en dyb indånding, og gør dig klar til at dykke ned i en verden af viden.

Reset
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Intet indhold fundet. Prøv venligst en anden kategori.
Webinar: Psykologisk Tryghed - Nøglen til bæredygtige højt performende teams

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle, eller særligt nysgerrige, der ønsker en grundig og let forståelig introduktion til begrebet Psykologisk Tryghed.

Sort bælte i det hybride samarbejde? 5 ting I skal mestre

Hybrid work, remote work, distribuerede teams - kært barn har mange navne! Vil du også opbygge en kultur, der er klar til at trives i et hybridt arbejdsmiljø? Så kig med her.

Webinar: Psykologisk tryghed i nutidens og fremtidens organiseringsformer

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle og andre som har interesse for psykologisk tryghed og fænomenets rolle i udvikling af arbejdspladsen.

Webinar: Bias og feedback

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Lær hvordan du påvirkes af psykologiske bias, samt hvad du kan gøre for at give bedre og mere fair feedback.

Webinar: Fra fejl til læring - 3 tips til at gøre op med nulfejlskulturen

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for dig der er leder, projektleder, HR-professionel – eller dig der ønsker at skabe en kultur, hvor det er normalt at tale om fejl, så I kan lære af dem.

Webinar: Spørg om feedback og bliv en bedre leder

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, læringsnørder og HR-professionelle, der gerne vil have indblik i, hvordan man kan forbedre ledelse gennem feedback

Webinar: Sådan bruger I styrkefokuseret feedback

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, HR-professionelle og læringsnørder, der gerne vil blive dygtige til styrkefokuseret feedback

Webinar: Styrk samarbejdet i distribuerede teams

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis læringssession for ledere og HR-professionelle om at finde balance i det hybride samarbejde

Webinarer
Det hybride samarbejde
Lær mere
Webinar: Sådan leder I en læringskultur

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle, der gerne vil styrke læringskulturen i deres organisation

SULTEN EFTER MERE? FÅ EN SMAGSPRØVE her

Eller kontakt os med det samme, og lad os tage en snak.