HEJ. VI ER FEEDWORK.

Vi er eksperter i ledelse, læring og organisationsudvikling. Vi har baggrunde inden for militær ledelse, elitesport, coaching, psykologi, finans og teknologi. Og vi er helt almindelige mennesker, der bare elsker at udvikle andre mennesker.

4 smiling men part of the Feedwork team sitting on a sofa

3 hurtige highlights


Vi har siden 2016 hjulpet flere hundrede danske og internationale organisationer med at styrke deres ledelse, vidensdeling, læring og engagement.

Vi stræber efter at finde balancen mellem de bløde emner i psykologien og de skarpe strukturer og forventninger fra den hæsblæsende verden, vi lever i.

Vi tror på, at mennesker, som trives og lærer i deres arbejdsrelationer, skaber mest værdi for organisationen, samfundet og dem selv.

Menneskene bag

Mikkel Norqvist
Tlf.
27 11 99 01

Mikkel Norqvist

Behagelig, venlig og entusiastisk. Det er nogle af de ord, folk plejer at bruge, når de taler om Mikkel. Både dem, der møder ham første gang, og dem, der har kendt ham i årevis. Han er bare en god fyr. Helt ind i kernen. Samtidig har han mere drive og energi end de fleste, hvilket gør ham til den fødte problemknuser. Han har ganske enkelt så meget fremdrift, at nærmest intet kan holde ham tilbage. Bare giv ham en udfordring – så vil du selv få det at se. Når Mikkel er hjemme, nyder han familielivet … og måske en enkelt NFL- eller NBA-kamp, når børnene er lagt i seng, og kæresten er faldet i søvn på sofaen.

Baggrund

 • Reserveofficer i Flyvevåbnet
 • Tidl. elitesportsatlet
 • Certificeret coach
 • Medstifter af Feedwork
 • Tidl. arbejdet som salgsleder

Ida Brogaard
Tlf.
42 32 72 19

Ida Brogaard

Med stor empati og stærk indlevelsesevne, har Ida ofte en knivskarp fornemmelse af, hvad der foregår hos andre mennesker, og hvad de har brug for – en exceptionel evne der hver dag udnyttes i hendes arbejde som ledelseskonsulent hos Feedwork. Ida rummer en unik balance mellem masser af gåpåmod og power, samt en utrolig fintfølende sensitivitet og høj bevidsthed, der på bedste vis gør hende til en enestående og helstøbt konsulent. Det skinner nærmest ud af Ida, at hun har en kæmpe passion for mennesker - at de trives og oplever mening i deres liv. At de både har en relation til sig selv og andre og er bevidste om deres handlemønstre - og tør stå ved den, de er. Hun er drevet af at skabe grobund for psykologisk tryghed og skabe de bedste betingelser for, at autenticitet, mening og udvikling kan være naturlige elementer i menneskers liv. Derudover elsker Ida at være på ture i naturen, være fysisk aktiv, lave god mad og ellers at nørde ned i psykologiske aspekter af sig selv og andre.

Baggrund: 

 • Cand. Mag. Psykologi og Arbejdslivsstudier 
 • BSc. Psykologi og Sundhedsfremme 
 • Tidl. Underviser og coach for unge ved Hverdagens Helte
 • Tidl. HR-udviklingskonsulent
Danni Liljekrans
Tlf.
51 80 18 03

Danni Liljekrans

Danni er egentlig uddannet civilingeniør i robotteknologi, men har siden 2014 beskæftiget sig med at udvikle ledere og teams. Det har blandt andet ført ham forbi en master i Ledelse og Organisationspsykologi fra Aalborg Universitet. Karismatisk og lynskarp er nogle af de ord, som kunderne plejer at beskrive Danni med. Han er god til at udfordre og en dragende historiefortæller, som kan inspirere og motivere de fleste. Når Danni ikke er på arbejde, er han far med stort F og ræser landet rundt til badmintonstævner.

Baggrund

 • Master i Ledelse- og Organisationspsykologi
 • M.Sc. i Robotteknologi
 • Facilitator hos True North
 • Certificeret coach
 • Certificeret Scrum Master
 • Tidl. arbejdet som Agile Coach
Alexandra Munche Spardahl
Tlf.
93 86 54 22

Alexandra Munche Spardahl

Alexandra er en benhård problemknuser, der elsker udfordringer, og har et solidt overblik over processer, mål og alle delene imellem – og heldigvis bruger hun evnerne som projektleder i Feedwork. Udover at være utrolig nysgerrig, så er Alexandra empatisk med stort E, har en speciel evne til at forstå andre mennesker, og sikrer altid at alle fler sig set og hørt. Alexandra er en meget optimistisk person - og smitter ofte andre både med godt humør og entusiasme for projekter. En ægte solstråle på et kontor. I sin fritid elsker hun at motionere krop og sind gennem yoga, løb og udvide sin viden gennem forskningsemner som; børn, nervesystemet, emotionel intelligens, krop -og psykens sammenhæng etc. Men vigtigst - HUN ER MOR, og hendes verden går fra sine børn/mand og ud.

Baggrund

 • Cand. mag. i historie, sociologi og antropologi
 • Project Management
 • Store Management
 • Mor
Morten Melby
Tlf.
61 77 60 92

Morten Melby

Når du møder Morten første gang, vil du hurtigt opdage, at du står over for et meget imødekommende og nysgerrigt menneske. Her er en mand, der virkelig lytter til det, du siger. Du vil nok også opleve, at han er velartikuleret, kompetent og saglig, når han selv taler, og at han ikke er bange for at sige, hvad han mener. Hvis du skulle møde Morten på gaden og ikke har lyst til at tale arbejde, kan du altid få ham til at snakke om cykling, sport, madlavning og alt, hvad der rør sig på internettet.

Baggrund

 • BSc. i erhvervsøkonomi og psykologi
 • Reserveofficer i Flyvevåbnet
 • Tidl. elitesportsatlet
 • Certificeret coach
 • Medstifter af Feedwork

Nick Rud
Tlf.
53 50 14 07

Nick Rud

Det her er Nick, en troldmand inden for content creation og marketing. Med en sjov, motiverende og ambitiøs tilgang til arbejdet bringer Nick en unik blanding af kreativitet og professionalisme til Feedwork. Som skuespiller, fotograf og marketing generalist har Nick et indblik i alle sider af content som få andre har. Uden for kontoret fortsætter Nick med at udnytte sin kreative side, ofte med et kamera i hånden eller i rampelyset.

Baggrund

 • Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen Ophelia
 • Autodidakt fotograf
 • Tidl. production manager i start-up
Mille Marie Lunderskov
Tlf.
22 51 27 10

Mille Marie Lunderskov

Mille Marie sprudler af energi og livsglæde, og det er svært at undgå at blive smittet af hendes dansende tilgang til hverdagen. Som studerende på CBS i erhvervsøkonomi og psykologi er Mille Marie drevet af sin menneskenysgerrighed og sit ønske om at forstå hvad, der driver mennesker. Hun er en ægte krammeperson, altid klar med et smil og en god joke, og med hendes sarkastiske sans er samtalerne sjældent kedelige.

Mille Marie elsker at udforske nye ting og er altid åben for at lære, opleve og dygtiggøre sig. Desuden elsker hun at lege med sprog og det skrevne medie og synes faktisk at ordkløveri og wordfeud er sjovt.

Baggrund

 • Studerer HA Psykologi, CBS
 • Tidl. lærervikar / klassepædagog
 • Tutor for børn og unge
Casper Enggaard
Tlf.
50 55 10 40

Casper Enggaard

Casper har igennem årene haft berøring med mange miljøer rent professionelt. Det har gjort ham særligt nysgerrig på verden. Casper er super dygtig til mennesker af den simple årsag, at han oprigtigt interesserer sig for dem - professionelt, personlig og privat. Han er god med ord og laver selv sproglige nydannelser, for at lege med hans forståelse af verden - han siger nemlig, at vi "begriber med vores begreber". Derfor er Casper både underholdende og bevidsthedsudvidende at høre på. Som ledelseskonsulent hos Feedwork er han meget optaget af at balancere imellem teori og praksis – sammen med kunderne. Privat er Casper en meget aktiv person, og der er næsten ikke noget bedre end en løbetur eller en dukkert i havnen til at friske hovedet op.

Baggrund:

 • Officer fra Hæren
 • Tidligere frømand
 • HD i Organisation og Ledelse (AAU)
 • BSc.i psykologi - Psykolog in spe (KU)
Jonas Bro
Tlf.
31 24 36 58

Jonas Bro

Jonas bliver ofte beskrevet som inspirerende, entusiastisk og passioneret. Han elsker at tale med andre mennesker og finde ud af, hvad der driver dem. Måske fordi han grundlæggende er så nysgerrig og gerne vil vide alting og mere til. Samtidig har han masser af humor, hvilket gør ham til en underholdende og eftertragtet kommunikator. Når du møder Jonas uden for kontoret, vil det typisk være med en basketball i hånden eller måske en bog, der kan gøre ham klogere på, hvordan han kan performe endnu bedre, mentalt såvel som fysisk.

Baggrund

 • M.Sc. Finance & Strategic Management
 • Reserveofficer i Hæren
 • Tidl. elitesportsatlet
 • Certificeret coach
 • Tidl. arbejdet med Corporate Finance

Værdierne vi lever efter

FEEDBACK over EGO

Vi ved, det er naturligt at beskytte sig selv mod feedback. For tænk nu, hvis jeg bliver kritiseret? Men vi tror på, det er langt vigtigere at opsøge feedback og lære af den end at beskytte vores selvbillede. Derfor byder vi også selv al feedback velkommen.

Progression over perfektion

Vi tror på, at bevægelse er det bedste udgangspunkt for læring. Derfor er vi opmærksomme på ikke at lade idealet om perfektion være en stopklods for afprøvninger og nye projekter. Progression kombineret med umage er vigtige elementer i vores arbejde.

Relationer over profit

Vi tror på relationer. Det er jo netop, hvad vores produkter handler om. Så hvis valget står mellem profit og en relation, vil vi altid prioritere relationen. Og det gælder alle relationer, både vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Bæredygtighed over forbrug

Vi er en virksomhed, og ligesom alle andre virksomheder forbruger vi ressourcer. Men vi gør det med omtanke. Vi ønsker ikke at bidrage til at skabe et unødvendigt forbrug, hverken når det gælder materielle eller menneskelige ressourcer.

Bæredygtighed

Ingen ord uden handling

Derfor donerer vi hvert år 2 % af omsætningen til bæredygtige projekter. Det sker som en del af vores ”bæredygtighed over forbrug”-værdi.

Eksempler på projekter er:
Lær for Livet
Coding Pirates
The Ocean Cleanup
Legeheltene
True North
Løkkefonden

BørneBasketFonden

Røde Kors' indsats i Ukraine

Børnetelefonen

Den Danske Naturfond

headspace Danmark

WeShelter

Selvhjælp Silkeborg

Alzheimerforeningen

Bloom Festival

Læger uden grænser

BROEN Vejle

Siden 2019 har vi doneret over 800.000 kr.


Blonde woman touching her hair

SULTEN EFTER MERE? FÅ EN SMAGSPRØVE her

Eller kontakt os med det samme, og lad os tage en snak.