Forside
/
Viden
/
Psykologi

Psykologi

Opdag andet indhold med dette tema

Webinar: Bliv en nysgerrig leder - Fire magiske spørgsmål der skaber udvikling og handling

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, koordinatorer, projektledere og andre læringsnørder, der gerne vil skabe proaktiv adfærd hos sine medarbejdere gennem coaching og nysgerrighed.

Webinarer
Ledelse
Lær mere
Trivsel på arbejdspladsen – produktive medarbejdere og samvittighedsfuld forretningsdrift

Der ligger meget teori bagom trivsel på arbejdspladsen, og meget af denne teori er anvendelig til at sikre bedre trivsel på arbejdspladsen. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan trivsel formes og udvikles, samt hvilken betydning trivslen har for den enkelte medarbejder, men også for arbejdspladsens kultur og præstationer. Særligt vil vi fokusere på de sociale aspekter i trivsel på arbejdspladsen, som inkluderer samarbejde, rolleafklaring, forventningsafstemninger, psykisk arbejdsmiljø, kulturen og organisationens ledelse. Ønsker du at omvende dårlig trivsel til bedre trivsel på arbejdspladsen, så er du det helt rigtige sted. Vi vender også sammenhængen mellem feedback og trivsel, så hæng på, vi starter med et historisk tilbageblik.

Artikler
Teams
Lær mere
Svært at få brugbar feedback som leder?

Hvad er de typiske årsager til, at det kan være svært at få (brugbar) feedback som leder, og hvad kan du modsat gøre for at få mere (ærlig og brugbar) feedback som leder?

Artikler
Feedback
Lær mere
Coach – Hvad er en coach og hvordan arbejder de?

Et samlet overblik over coaching.

Artikler
Læring
Lær mere
Du er helt sikkert for meget - en gang i mellem

Fredagsfeedback #51: Brug dine styrker på en balanceret måde

Videoer
Feedback
Lær mere
Brug feedback til at styrke medarbejdernes motivation under COVID-19 krisen

Vi har seks grundlæggende psykologiske behov, som vi søger at dække - men hvordan er de relevante for feedback? Og hvad skal man være særligt opmærksom på for at sikre trivsel på trods af det virtuelle hjemmearbejdet? Læs med her.

Artikler
Det hybride samarbejde
Lær mere
DISC og Feedback

Fredagsfeedback #24: Du er forudsigelige, og det er godt. I denne uge bruger vi persontype-profil værktøjet DISC som udgangspunkt. Hvorfor er folk så åndsvage? De er bare ikke helt ligesom dig :-)

Videoer
Feedback
Lær mere
Hvorfor bliver så mange sygemeldt med stress i dag?

Flere bliver stresset i dag, da der er sket en sammensmeltning af arbejde og identitet. Det påvirker os hårdt, når arbejdsopgaverne er udefinerede, vi ikke har medansvar og indsigt, og særligt at vi ikke får tilstrækkeligt med feedback.

Artikler
Feedback
Lær mere
#13 Growth & Fixed Mindset

Feedwork Radio #13: Episoden handler om at bruge growth og fixed mindsets.

Podcasts
Læring
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring