Forside
/
Viden
/
Psykologi

Psykologi

Opdag andet indhold med dette tema

Gode råd til et godt psykisk arbejdsmiljø

Det psykiske arbejdsmiljø har sjældent været mere vigtigt, end det er lige nu. I den moderne verden, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere, er det vigtigt at sikre sig, at ens medarbejdere har det godt psykisk.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere
10 råd: Sådan forebygger du stress på arbejdspladsen

Den moderne virkelighed kan både være hektisk og stressende. Det gør sig selvfølgelig også gældende på arbejdspladserne, hvor opskruet tempo, korte deadlines og høje forventninger er blandt ingredienserne i en til tider farlig cocktail, som kan være med til at udløse stress på arbejdspladsen.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere
Sådan styrkes den mentale sundhed på arbejdspladsen

Mental sundhed er et altafgørende aspekt på enhver arbejdsplads - og i livet generelt - og heldigvis er der de seneste mange år også kommet mere fokus på netop dette aspekt. Mental sundhed og trivsel er dog ikke noget, der kan tages for givet, og det er afgørende for både det enkelte menneskes livskvalitet og virksomhedens præstation. Det er altså ikke længere nok at sikre, at medarbejdere blot er til stede på arbejdspladsen – det er vigtigt, at de trives og har det mentalt godt.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere
Dit personlige ledelsesgrundlag og hvordan du mestrer det

Uanset om du er en erfaren leder eller netop har påbegyndt din ledelsesrejse, er det afgørende at forstå og mestre dit personlige ledelsesgrundlag. Det er selve kernen i, hvordan du leder, og det har indflydelse på din evne til at inspirere, motivere og guide dit team - og samtidig bevare din integritet som leder.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Guide til bedre trivsel på arbejdspladsen: 5 gode råd

God trivsel er nøglen til en succesfuld virksomhed. Lær mere om god trivsel, konkrete råd til at forebygge dårlig trivsel samt brugbare trivselsmålinger.

Artikler
Teams
Lær mere
Webinar: Bliv en nysgerrig leder - Fire magiske spørgsmål der skaber udvikling og handling

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere, koordinatorer, projektledere og andre læringsnørder, der gerne vil skabe proaktiv adfærd hos sine medarbejdere gennem coaching og nysgerrighed.

Webinarer
Ledelse
Lær mere
Trivsel på arbejdspladsen – produktive medarbejdere og samvittighedsfuld forretningsdrift

Der ligger meget teori bagom trivsel på arbejdspladsen, og meget af denne teori er anvendelig til at sikre bedre trivsel på arbejdspladsen. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan trivsel formes og udvikles, samt hvilken betydning trivslen har for den enkelte medarbejder, men også for arbejdspladsens kultur og præstationer. Særligt vil vi fokusere på de sociale aspekter i trivsel på arbejdspladsen, som inkluderer samarbejde, rolleafklaring, forventningsafstemninger, psykisk arbejdsmiljø, kulturen og organisationens ledelse. Ønsker du at omvende dårlig trivsel til bedre trivsel på arbejdspladsen, så er du det helt rigtige sted. Vi vender også sammenhængen mellem feedback og trivsel, så hæng på, vi starter med et historisk tilbageblik.

Artikler
Teams
Lær mere
Svært at få brugbar feedback som leder?

Hvad er de typiske årsager til, at det kan være svært at få (brugbar) feedback som leder, og hvad kan du modsat gøre for at få mere (ærlig og brugbar) feedback som leder?

Artikler
Feedback
Lær mere
Hvad er en coach og hvordan arbejder de?

I dette indlæg finder du svar på nogle af de spørgsmål som opstår, hvis du overvejer at finde en coach. Vi kommer blandt andet omkring hvad en coach er, hvad coaching er, hvordan coaches kan hjælpe, hvilke metoder de bruger og hvordan du finder en god coach.

Artikler
Læring
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring
man holding his hand up in a classroom