Forside
/
Viden
/
Videoer

Videoer

Opdag flere af vores videoer.
Simpel opskrift til feedback på mødet

Fredagsfeedback #32: Brug denne simple opskrift til at få input og feedback på hvordan jeres møder forløber - I får bedre møder, og du bliver en bedre mødeleder.

Videoer
Feedback
Lær mere
Feedback & Monopolet (Del 2)

Fredagsfeedback #21: Hvordan giver man feedback i et tog? Episoden følger op på episode 20 hvor et dilemma opstår i et DSB tog. En anden rejsende larmer - skal man give sin feedback? Hvordan skal man sige det? Hvornår?

Videoer
Feedback
Lær mere
Feedback & Monopolet

Fredagsfeedback #20: Feedback-dilemma! Dilemmaer opstår hele tiden, og feedback giver anledning til rigtig mange af dem. Skal man give sin feedback? Hvordan skal man sige det? Hvornår?

Videoer
Feedback
Lær mere
DISC og Feedback til I-typen

Fredagsfeedback #26: Feedback til de typer, som aldrig holder mund. Kender du én som altid taler meget? Som skifter emne konstant, er meget idérig, kreativ og sikkert også inspirerende? De er ikke nødvendigvis nemme at give feedback til. I DISC persontypeværktøjet kalder vi dem indflydelsesrige, inspirerende, veltalende, idérige, empatiske - der er meget godt ved den "gule" type - men hvordan giver man dem feedback? Se med og få et par bud.

Videoer
Feedback
Lær mere
DISC og Feedback til C-typen

Fredagsfeedback #27: Feedback til de analytiske og korrekte typer. Kender du én som altid retter selv de mindste fejl? Som dobbelttjekker, kontrollerer og bliver lidt en sort-seer? Vi kigger nærmere på, hvordan en feedback-seance med den blå DISC-type kan se ud (og faktisk, hvordan den IKKE bør se ud..)

Videoer
Feedback
Lær mere
Inspiration til arbejdsglæde

Fredagsfeedback #29: Arbejdsglæde er ikke rocket science - men det kommer heller ikke af sig selv. Denne episode udkommer på en lørdag, se hvorfor i videoen :-)

Videoer
Feedback
Lær mere
DISC og Feedback til D-typen

Fredagsfeedback #25: Feedback til D i DISC modellen. Hvordan giver man feedback til den dominerende type i DISC modellen? Her i videoen får du et lille bud på det.

Videoer
Feedback
Lær mere
Feedback & Introversion - en introduktion

Fredagsfeedback #23: Introverte & ekstroverte griber feedback forskelligt an. En kort og sjov introduktion til introverte og ekstroverte som vi bygger videre på i de følgende videoer. Din egen og modtagerens type påvirker nemlig, hvordan du bør planlægge din feedback.

Videoer
Feedback
Lær mere
Én handling, der sender kollegaer godt på ferie

Fredagsfeedback #30: Hvordan sender du medarbejdere godt på ferie? Tippet om at sende hinanden godt på juleferie med lidt #kudos, #tak og #anerkendelse.

Videoer
Feedback
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring