Forside
/
Viden
/
Artikler

Artikler

Opdag flere af vores artikler.
Hvorfor er det så svært at give og modtage feedback?

Feedback kan være svært både at give og modtage, men hvorfor er det sådan? Og hvordan gør vi det nemmere?

Artikler
Feedback
Lær mere
Sådan ses en sund feedbackkultur på bundlinjen

En sund feedbackkultur bør ikke blot stræbes efter, fordi det er en fordel for medarbejdernes ve og vel på arbejdspladsen, men det er mindst lige så relevant for virksomhedens mål om vækst og profit.

Artikler
Feedback
Lær mere
Hvorfor bliver så mange sygemeldt med stress i dag?

Flere bliver stresset i dag, da der er sket en sammensmeltning af arbejde og identitet. Det påvirker os hårdt, når arbejdsopgaverne er udefinerede, vi ikke har medansvar og indsigt, og særligt at vi ikke får tilstrækkeligt med feedback.

Artikler
Feedback
Lær mere
Transformationsledelse: Vejen til en lysere fremtid

I en verden, hvor forandringer er den eneste konstant, står ledere over for udfordringen med at navigere deres organisationer gennem en konstant skiftende forretningsverden. Transformationsledelse er derfor blevet et nøglebegreb i denne sammenhæng, og det repræsenterer en afgørende tilgang til at forme og fremtidssikre organisationer.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Tillidsbaseret ledelse: Skab succes gennem tillid

I dag er der - heldigvis - en stigende anerkendelse af, at traditionelle topstyrede hierarkier ikke altid er den mest effektive måde at lede på. I modsætning til det topstyrede, kontrollerende og fejlfokuserede, har tillidsbaseret ledelse vundet frem som en nøgle til succes.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Det autentiske lederskab: Er du en autentisk leder?

Der bliver ofte snakket om ‘autenticitet’, når snakken falder på, hvad det gode lederskab indeholder. Men hvad betyder det egentlig at være en autentisk leder, og hvorfor er det så vigtigt?

Artikler
Ledelse
Lær mere
Primadonnaledelse: Få dine ‘primadonnaer’ til at excellere

Primadonnaledelse er et vigtigt aspekt af ledelse i enhver organisation. Alle virksomheder har dem nemlig – primadonnaerne. Dem, som sætter krav om klare mål konstant, og som måske kan misforstås som hysterisk eller besværlig. For primadonnaerne er faktisk ofte misforståede.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Strategisk ledelse: Vejen til organisatorisk succes

Som moderne leder er det vigtigt at være skarp på den strategiske ledelse. I en verden, der konstant ændrer sig, er evnen til at se fremad, udvikle en klar vision og eksekvere strategier afgørende for en organisations succes.

Artikler
Ledelse
Lær mere
Systemisk ledelse: Skab helhedstænkning i organisationens DNA

Systemisk ledelse repræsenterer ikke bare en trend, men en væsentlig evolution i måden, vi styrer og former organisationer på. Det handler om at se ud over det åbenlyse og indse, at enhver organisation er mere end blot summen af dens afdelinger eller processer.

Artikler
Ledelse
Lær mere

Mærk det på egen krop

Uforpligtende og gratis kan du få adgang til over 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer som styrker dine evner i feedback.

Start din læring
man holding his hand up in a classroom