Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres team? - Se nærmere på vores digitale teamforløb
Forside
/
Viden
/
Artikler
/
Millennials indtager arbejdsstyrken

Millennials indtager arbejdsstyrken

15/10/2018
Artikler
Ledelse

Vil du forstå dine unge medarbejdere bedre? Så kig med her til en snak om Millennials i arbejdslivet.

Vi har taget en snak med Patrick Walter Thomsen, som er medstifter af virksomheden Young Consult, og studerer sin kandidatgrad på CBS. Young Consult arbejder med tiltrækning, onboarding og motivation af unge medarbejdere, som også kaldes Millennials. En af hovedpointerne fra episoden er, at vi skal huske, at der er forskel på det at være ung og de generationelle forskelle.

Ændringer på arbejdspladsen

Vores samfund ændrer sig hele tiden. Hver dag sker der noget nyt. På arbejdspladsen ændrer proceduren sig fra dag til dag, og især i forhold til medarbejdere sker der radikale ændringer hele tiden. De unge medarbejdere, også kaldet Millennials, er meget anderledes end den ældre generation. Ifølge Patrick, har Millennials ingen problemer med at få feedback via en sms, på Slack eller på Facebook, fordi de er flere steder mentalt end den ældre generation som foretrækker feedback face-to-face.Prøv at læs om mødeledelse her.

Gamification

En anden faktor, som ledere i dag bliver nødt til at forholde sig til, er gamification. Unge medarbejdere er opvokset med spil, og via spillene er de vant til at få anerkendelse i form af trofæer, point osv. Der er hele tiden noget at jagte, og du ved, hvornår du når målet. Spørgsmålet er dog, om vi overhovedet skal bruge gamification? Patrick fortæller, at svaret både er ja og nej, for vi kan ikke ændre vores opvækst, og derfor skal du også forstå som leder, at du ikke kan ændre gamification, da det er fremtiden.

Hvad er en mentorordning?

Den store udfordring er at inkorporere gamification i dagligdagen- men ifølge Patrick kunne svaret være at indføre mentorordninger. En mentorordning ville være et godt værktøj til at nå ind til dine unge medarbejdere. En mentorordning giver dig muligheden for at snakke både professionelt og personligt med dine Millennials i virksomheden, og via denne ordning bliver der opbygget tillid imellem begge parter, som gør det nemmere at formidle feedback.

Læs eventuelt om transformationsledelse her

Har du lyst til at høre mere om dette emne, så klik her.

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

Bæredygtig ledelse: Hvad er det og hvordan leder man bæredygtigt?

Bæredygtighed fylder mere og mere og bliver gradvist vigtigere i takt med klimaets fremskredne udvikling. Moderne organisationer står i dag overfor udfordringen af integration af bæredygtighed i alle former.

Inklusionssikkerhed: Det første trin i psykologisk tryghed

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle teams bare fungerer, mens andre konstant snubler over sig selv? Hemmeligheden ligger måske i begrebet inklusionssikkerhed.

Læringssikkerhed: Det andet trin i psykologisk sikkerhed

På vej mod den komplette grad af psykologisk tryghed er det afgørende, at dit team besidder læringssikkerhed, som er det andet trin på stigen, så at sige.