Gratis webinar d. 2. maj: Forstå de 3 typer af feedback
Forside
/
Viden
/
Artikler
/
Millennials indtager arbejdsstyrken

Millennials indtager arbejdsstyrken

15/10/2018
Artikler
Ledelse

Vil du forstå dine unge medarbejdere bedre? Så kig med her til en snak om Millennials i arbejdslivet.

Vi har taget en snak med Patrick Walter Thomsen, som er medstifter af virksomheden Young Consult, og studerer sin kandidatgrad på CBS. Young Consult arbejder med tiltrækning, onboarding og motivation af unge medarbejdere, som også kaldes Millennials. En af hovedpointerne fra episoden er, at vi skal huske, at der er forskel på det at være ung og de generationelle forskelle.

Ændringer på arbejdspladsen

Vores samfund ændrer sig hele tiden. Hver dag sker der noget nyt. På arbejdspladsen ændrer proceduren sig fra dag til dag, og især i forhold til medarbejdere sker der radikale ændringer hele tiden. De unge medarbejdere, også kaldet Millennials, er meget anderledes end den ældre generation. Ifølge Patrick, har Millennials ingen problemer med at få feedback via en sms, på Slack eller på Facebook, fordi de er flere steder mentalt end den ældre generation som foretrækker feedback face-to-face.Prøv at læs om mødeledelse her.

Gamification

En anden faktor, som ledere i dag bliver nødt til at forholde sig til, er gamification. Unge medarbejdere er opvokset med spil, og via spillene er de vant til at få anerkendelse i form af trofæer, point osv. Der er hele tiden noget at jagte, og du ved, hvornår du når målet. Spørgsmålet er dog, om vi overhovedet skal bruge gamification? Patrick fortæller, at svaret både er ja og nej, for vi kan ikke ændre vores opvækst, og derfor skal du også forstå som leder, at du ikke kan ændre gamification, da det er fremtiden.

Hvad er en mentorordning?

Den store udfordring er at inkorporere gamification i dagligdagen- men ifølge Patrick kunne svaret være at indføre mentorordninger. En mentorordning ville være et godt værktøj til at nå ind til dine unge medarbejdere. En mentorordning giver dig muligheden for at snakke både professionelt og personligt med dine Millennials i virksomheden, og via denne ordning bliver der opbygget tillid imellem begge parter, som gør det nemmere at formidle feedback.

Læs eventuelt om transformationsledelse her

Har du lyst til at høre mere om dette emne, så klik her.

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

8 konkrete værktøjer som skaber psykologisk tryghed

Guide: 8 konkrete redskaber som du kan bruge allerede i dag, til at styrke den psykologiske tryghed.

Webinar om de 3 typer af feedback og værdien af dialogen
Webinar: Forstå de 3 typer af feedback

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle og medarbejdere, der ofte indgår i feedbackdialoger, som en del af deres arbejde (eller for dig, der bare ønsker at blive klogere på feedback)

Sådan styrkes den mentale sundhed på arbejdspladsen

Mental sundhed er et altafgørende aspekt på enhver arbejdsplads - og i livet generelt - og heldigvis er der de seneste mange år også kommet mere fokus på netop dette aspekt. Mental sundhed og trivsel er dog ikke noget, der kan tages for givet, og det er afgørende for både det enkelte menneskes livskvalitet og virksomhedens præstation. Det er altså ikke længere nok at sikre, at medarbejdere blot er til stede på arbejdspladsen – det er vigtigt, at de trives og har det mentalt godt.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere