Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres team? - Se nærmere på vores digitale teamforløb
Forside
/
Viden
/
Webinarer
/
Webinar: Sådan leder du en feedbackkultur

Webinar: Sådan leder du en feedbackkultur

5/11/2021
Webinarer
Feedback

OPTAGELSE FRA AFHOLDT WEBINAR | Gratis webinar for ledere og HR-professionelle, der gerne vil støtte deres medarbejdere i at opsøge og anvende feedback

| Dette webinar er afholdt - download optagelsen fra webinaret nederst på siden |

Hvordan leder man en feedbackkultur, og hvordan kan ledere aktivt støtte deres medarbejdere i at opsøge og anvende feedback?

Ledere spiller en hovedrolle, når det kommer til at opbygge feedbackkulturer i organisationer. Derfor er det fuldstændigt relevant at du som leder ved hvordan du kan skabe de bedste vilkår, for at en feedbackkultur kan blomstre. Vores partner Danni, undersøgte disse dynamikker i forbindelse med sit masterprojekt sidste år, og nu deler vi svarene med jer.

Når du deltager på webinaret får du:

  • Svar på hvilken leder-adfærd, der støtter en sund feedbackkultur
  • Indsigt i de studier og undersøgelser Danni har arbejdet med
  • Forståelse for, hvordan din adfærd som leder, påvirker medarbejdernes motivation i forhold til feedback
  • Cases med eksempler på lederes forskellige stile og konsekvens for feedbackkulturenHvad skal du gøre mere og mindre af?

Målet er, at du som leder (eller HR-professionel der støtter ledere) bedre kan vælge, hvad du skal gøre mere og mindre af, for at fremme en sund feedbackkultur hos jer.

Du vil på webinaret møde partnerne Mikkel Norqvist & Danni Liljekrans, som i et dialogformat diskuterer Danni's fund og de konsekvenser, det har for dig som leder.

I webinaret får du forskningsbaseret viden om emnet, men hvis du er nysgerrig, kan du også læse vores artikel i Børsen Ledelse fra 2018 om, hvordan "Ledere må gå forrest, for at skabe en feedbackkultur".

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Værsgo! Her er din optagelse af vores afholdte webinar. God fornøjelse!
Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

Bæredygtig ledelse: Hvad er det og hvordan leder man bæredygtigt?

Bæredygtighed fylder mere og mere og bliver gradvist vigtigere i takt med klimaets fremskredne udvikling. Moderne organisationer står i dag overfor udfordringen af integration af bæredygtighed i alle former.

Inklusionssikkerhed: Det første trin i psykologisk tryghed

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle teams bare fungerer, mens andre konstant snubler over sig selv? Hemmeligheden ligger måske i begrebet inklusionssikkerhed.

Læringssikkerhed: Det andet trin i psykologisk sikkerhed

På vej mod den komplette grad af psykologisk tryghed er det afgørende, at dit team besidder læringssikkerhed, som er det andet trin på stigen, så at sige.