Gratis webinar d. 2. maj: Forstå de 3 typer af feedback
Forside
/
Viden
/
Videoer
/
Øg din selvindsigt med Joharis Vindue

Øg din selvindsigt med Joharis Vindue

13/4/2018
Videoer
Feedback

Fredagsfeedback #7: Først en lille real-life case - og så en beskrivelse af Johari's vindue som metode til at øge din selvindsigt og emotionelle intelligens.

Joharis Vindue - forøg din selvindsigt

  • Dygtige ledere har alle høj emotionel intelligens, og for at nå derhen er vi nødt til at kende os selv - og der kan Joharis Vindue være en god hjælp
  • Joharis vindue er et samtaleværktøj, der kan hjælpe dig og mig til at få øje på de vigtige sider, samt muligheder i relationen og samtalen.
  • Der arbejdes aktivt med fire begreber i Joharis Vindue, som er Det Åbne Vindue, Det Skjulte Vindue, Det Blinde Vindue, Det Ukendte vindue

Hver fredag udkommer en ny kort episode af #Fredagsfeedback. Små korte videoer med tips til bedre performance og trivsel gennem feedback.

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

8 konkrete værktøjer som skaber psykologisk tryghed

Guide: 8 konkrete redskaber som du kan bruge allerede i dag, til at styrke den psykologiske tryghed.

Webinar om de 3 typer af feedback og værdien af dialogen
Webinar: Forstå de 3 typer af feedback

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle og medarbejdere, der ofte indgår i feedbackdialoger, som en del af deres arbejde (eller for dig, der bare ønsker at blive klogere på feedback)

Sådan styrkes den mentale sundhed på arbejdspladsen

Mental sundhed er et altafgørende aspekt på enhver arbejdsplads - og i livet generelt - og heldigvis er der de seneste mange år også kommet mere fokus på netop dette aspekt. Mental sundhed og trivsel er dog ikke noget, der kan tages for givet, og det er afgørende for både det enkelte menneskes livskvalitet og virksomhedens præstation. Det er altså ikke længere nok at sikre, at medarbejdere blot er til stede på arbejdspladsen – det er vigtigt, at de trives og har det mentalt godt.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere