Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres team? - Se nærmere på vores digitale teamforløb
Forside
/
Viden
/
Videoer
/
Øg din selvindsigt med Joharis Vindue

Øg din selvindsigt med Joharis Vindue

13/4/2018
Videoer
Feedback

Fredagsfeedback #7: Først en lille real-life case - og så en beskrivelse af Johari's vindue som metode til at øge din selvindsigt og emotionelle intelligens.

Joharis Vindue - forøg din selvindsigt

  • Dygtige ledere har alle høj emotionel intelligens, og for at nå derhen er vi nødt til at kende os selv - og der kan Joharis Vindue være en god hjælp
  • Joharis vindue er et samtaleværktøj, der kan hjælpe dig og mig til at få øje på de vigtige sider, samt muligheder i relationen og samtalen.
  • Der arbejdes aktivt med fire begreber i Joharis Vindue, som er Det Åbne Vindue, Det Skjulte Vindue, Det Blinde Vindue, Det Ukendte vindue

Hver fredag udkommer en ny kort episode af #Fredagsfeedback. Små korte videoer med tips til bedre performance og trivsel gennem feedback.

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

Bæredygtig ledelse: Hvad er det og hvordan leder man bæredygtigt?

Bæredygtighed fylder mere og mere og bliver gradvist vigtigere i takt med klimaets fremskredne udvikling. Moderne organisationer står i dag overfor udfordringen af integration af bæredygtighed i alle former.

Inklusionssikkerhed: Det første trin i psykologisk tryghed

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle teams bare fungerer, mens andre konstant snubler over sig selv? Hemmeligheden ligger måske i begrebet inklusionssikkerhed.

Læringssikkerhed: Det andet trin i psykologisk sikkerhed

På vej mod den komplette grad af psykologisk tryghed er det afgørende, at dit team besidder læringssikkerhed, som er det andet trin på stigen, så at sige.