Gratis webinar d. 6. marts: Introduktion til psykologisk tryghed - nøglen til bæredygtig performance
Forside
/
Viden
/
Videoer
/
Feedback er nødt til at være motiverende

Feedback er nødt til at være motiverende

12/6/2020
Videoer
Feedback

Fredagsfeedback #44: Feedback er nødt til at være motiverende, hvis det skal blive en del af jeres kultur. Se med her, og få to eksempler på feedback der passer til modtagerens værdier.

Se 2 eksempler på motiverende og god feedback, og find ud af, hvordan du kan gøre det samme.

For hvis din feedback ikke er motiverende, så vil modtageren ikke have lyst til at få den igen - og det er uheldigt for jeres kultur.

Motiverende feedback

Vi oplever flere ledere, som udfordrer det synspunkt her. De spørger: "Skal feedback være motiverende?" og "Jamen, skal feedback så altid være positivt?"

Ja. Og nej.

Har du nogensinde fået feedback, der efterlod dig motiveret til at gøre en indsats? Så ved du også, at det ikke behøver være positivt.

Har du også prøvet det omvendte? Feedback, som sikkert var relevant og korrekt, men efterlod dig umotiveret eller for selvkritisk?

Men hvad gør du så? Videoen kommer med ét vigtigt tip: Du må gøre dig umage for at vide, hvad dine medarbejderes værdier og interesser er.

På baggrund af dét, kan du give feedback som gør en forskel hos dem. Så du med stolthed kan sige, at din feedback påvirker medarbejdertrivsel.

Se også videoen og andres kommentarer på LinkedIn.

Tak fordi du kiggede med og på gensyn!

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Få en gratis demo

Få mere viden