Gratis webinar d. 2. maj: Forstå de 3 typer af feedback
Forside
/
Viden
/
Artikler
/
Relationen til dine kunder er undervurderet

Relationen til dine kunder er undervurderet

16/10/2018
Artikler
Læring

En stærk relation til dine kunder er afgørende for succes og profit, særligt når kunderne blive ambassadører.

Jimmy Riberholdt er stifter af Kundeambassaden. Herfra rådgiver han virksomheder i at gøre det let for medarbejderne at opbygge gode relationer deres kunder. Gennem hele sin karriere har Jimmy arbejdet med salg, både som sælger, leder og træner i flere forskellige brancher.

Hvad er en kunde egentlig?

Ifølge Jimmy så er definitionen på en kunde meget bredt.  Han mener ikke, at man skal se på en kunde som et bytte, som de fleste virksomheder gør. Han forklarer, at han ser på kunder som samarbejdspartnere og som ligemænd. Sæt dig i modtagerens sted, siger han. Han lægger meget vægt på de menneskelige relationer imellem ham og hans kunder, da han mener at ”mennesker handler på baggrund af relationer”. Det er igennem relationerne, at profitten skabes, og de kan være altafgørende for din succes som virksomhedsejer.

Kunde vs. ambassadør

Jimmy forklarer, at det altid er nemmest at få kunder igennem nuværende kunder end at skulle hente helt nye kunder ind - men hvordan gør man så det?  Hvis du gør det nemt for din kunde at købe dit produkt, og hvis du giver din kunde lidt ekstra, så bliver relationen styrket, og du kan rykke dem fra tilfreds kunde til ambassadør. Derudover, så er du også nødt til at give noget af dig selv, for på den måde oplever kunden en større tilknytning til dig og din virksomhed, hvilket skaber større tillid i den sidste ende.

Konklusionen må derfor være, at du som sælger skal sørge for at skabe relationer til dine kunder, for på den måde at føre din virksomhed til succes.

Har du lyst til at høre mere om kunderelationen og kundekoncept m. Jimmy Riberholdt, så tryk her.

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

8 konkrete værktøjer som skaber psykologisk tryghed

Guide: 8 konkrete redskaber som du kan bruge allerede i dag, til at styrke den psykologiske tryghed.

Webinar om de 3 typer af feedback og værdien af dialogen
Webinar: Forstå de 3 typer af feedback

Gratis webinar for ledere, HR-professionelle og medarbejdere, der ofte indgår i feedbackdialoger, som en del af deres arbejde (eller for dig, der bare ønsker at blive klogere på feedback)

Sådan styrkes den mentale sundhed på arbejdspladsen

Mental sundhed er et altafgørende aspekt på enhver arbejdsplads - og i livet generelt - og heldigvis er der de seneste mange år også kommet mere fokus på netop dette aspekt. Mental sundhed og trivsel er dog ikke noget, der kan tages for givet, og det er afgørende for både det enkelte menneskes livskvalitet og virksomhedens præstation. Det er altså ikke længere nok at sikre, at medarbejdere blot er til stede på arbejdspladsen – det er vigtigt, at de trives og har det mentalt godt.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere