Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres team? - Se nærmere på vores digitale teamforløb
Forside
/
Viden
/
Artikler
/
Feedwork fusionerer med Bedre Feedback

Feedwork fusionerer med Bedre Feedback

1/7/2019
Artikler
Ledelse

Feedwork og Bedre Feedback slår pjalterne sammen i missionen om at skabe bedre og sundere feedback i Danmark.

For at samle kræfterne i kampen for bedre og sundere feedback i Danmark, har vi valgt at fusionere og fremadrettet udbyde uddannelser i fællesskab under Feedworks brand. Danni Liljekrans har med virksomheden Bedre Feedback arbejdet med feedback hos blandt andet GoMore, Ørsted, Odense Universitetshospital, TEDx og Carlsberg de sidste 3 år. Herfra bringer han værdifuld erfaring og kompetencer ind i Feedwork. Danni kommer til at bruge sin tekniske baggrund som civilingeniør til at optimere virksomhedens kunderejse samt styrke vores digitale produkter. Udover dette vil Danni selvfølgelig indgå som feedbackrådgiver og underviser på lige linje med de øvrige partnere. Rent praktisk betyder det, at Danni Liljekrans indtræder som partner og medejer i Feedwork.

Vi glæder os meget hos Feedwork til at udforske de muligheder, den muskelkraft og brainpower som fusionen giver os mulighed for. Vi glæder os til at kunne udbyde og drive endnu mere omfattende udviklingsprojekter i virksomheder. Vi glæder os til at kunne efterlade et endnu større aftryk på de danske virksomheders feedbackkulturer, som resultat af det nye hold. Hvis du gerne vil have Danni ud og bidrage til jeres feedbackkultur, kan du skrive til ham på danni@feedwork.dk.

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder med feedback i organisationer, kan du læse mere her.

De bedste hilsner

Morten, Danni, Mikkel & Jonas

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Book gratis sparring

Få mere viden

Bæredygtig ledelse: Hvad er det og hvordan leder man bæredygtigt?

Bæredygtighed fylder mere og mere og bliver gradvist vigtigere i takt med klimaets fremskredne udvikling. Moderne organisationer står i dag overfor udfordringen af integration af bæredygtighed i alle former.

Inklusionssikkerhed: Det første trin i psykologisk tryghed

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle teams bare fungerer, mens andre konstant snubler over sig selv? Hemmeligheden ligger måske i begrebet inklusionssikkerhed.

Læringssikkerhed: Det andet trin i psykologisk sikkerhed

På vej mod den komplette grad af psykologisk tryghed er det afgørende, at dit team besidder læringssikkerhed, som er det andet trin på stigen, så at sige.