Forside
/
Workshops
/
Styrk jeres psykologiske tryghed

Styrk jeres psykologiske tryghed

Styrk jeres psykologiske tryghed i teamet for at muliggøre ærligt samarbejde, større mening, mere innovation og bedre resultater.

Om workshoppen

For at I som team kan blive ved med at levere gode resultater, samtidig med at I trives, så kræver det mest af alt, at alle teammedlemmer fører sig trygge med at stille spørgsmål, sige deres mening, dele fejl og bekymringer, samt at kunne udfordre hinanden. Med andre ord, så kræver det, at I har høj psykologisk tryghed i teamet. Denne workshop vil give jer forståelsen og fundamentet for psykologisk tryghed i teamet, samt giver indblik i den konkrete adfærd alle på teamet kan gøre, der styrker trygheden.

Professionelt, velforberedt og spiser deres egen medicin. Stærke anbefalinger fra mig! - Niels Bo, CPO @ COOP Trading

Indhold

  • Hvad er psykologisk tryghed
  • Hvor vigtigt er psykologisk tryghed for læring og performance, og hvem er det særligt vigtigt for
  • Hvordan er den psykologiske tryghed I jeres team
  • Hvad kan I konkret gøre for at styrke den psykologiske tryghed i teamet, således at I kan lære samt præstere endnu bedre

Udbytte

  • Fælles forståelse og ‘sprog’ om psykologisk tryghed
  • Forståelse for vigtigheden af psykologisk tryghed – for læring, trivsel og resultater
  • Afklaring af niveauet af psykologisk tryghed i teamet
  • En værktøjskasse af måder at styrke trygheden i teamet
  • Styrket psykologisk tryghed i teamet (workshoppen i sig selv vil bidrage til det)

Workshop med Feedwork

Siden 2016 har vi i Feedwork holdt workshops for mere end 5000 medarbejdere og ledere i over 150 forskellige private og offentlige organisationer.

Hvad kan du forvente af en workshop med Feedwork?

Engagement og aktivitet

De fleste deltagere på vores workshops og forløb siger, at de i høj grad føler sig inspirerede og engagerede under sessionerne. Vi ved, at læring bedst sker, når mennesker selv får lov til at reflektere samt afprøve nye ting i praksis. Derfor er vores workshops kendetegnet af høj deltageraktivitet gennem øvelser, cases, gruppe- og plenumdialog, afstemninger og andre engagerende værktøjer.

Teorien er et afsæt

Som lærings- og ledelsesnørder, så følger vi løbende med i de nyeste undersøgelser og studier om læring, ledelse, motivation, psykologi, og organisering, hvilket betyder, at vores workshops altid er opdaterede på baggrund af den nyeste viden indenfor feltet. Teori er vigtigt, men endnu vigtigere er det, at teorien omsættes og oversættes til at kunne fungere i jeres hverdag. Derfor bruger vi teorien som udgangspunkt for vores sessioner, men sammen med deltagerne er vores fornemmeste opgave, at omsætte teorien til praktisk anvendelse ude i organisationen.

Træning og praktisk erfaring

Vi ved at praktiske øvelser og de erfaringer som opnås herigennem er centrale for opbygningen af kompetencer hos medarbejderne, derfor fylder de praktiske øvelser og casearbejde altid meget, når vi holder workshops for vores deltagere.

Fokus på de små sejre

Forandringer fejler ofte, når vi sigter for bredt med initiativet. Derfor forsøger vi i stedet at zoome ind på de få og allervigtigste situationer i jeres hverdag. Lige der hvor den sunde brug af kommunikation og redskaber kan gøre en stor forskel. For nogle er det på afdelingsmøderne, for andre er der i udviklingsprocessen med deres kunder eller måske skal 1:1 samtaler med medarbejderne være jeres fokus. Vi vil hellere sikre at få ting fungerer, end at det brede fokus løber ud i sandet.

FAQ - Spørgsmål og svar

Kan én workshop skabe en ny kultur?

Nej, ikke alene. Workshops fungerer som elementer i en kulturændring, men skal bakkes op af den daglige ledelse, de organisatoriske strukturer og det generelle kompetenceniveau i organisationen.

Hvilke sprog gennemføres workshops på?

Dansk og engelsk.

Hvad koster en workshop?

Prisen varierer i forhold til graden af tilpasning og den endelige udformning af indholdet. Kontakt os gerne for at få et estimat på prisen for jeres organisation.

Kan en workshop forkortes til 2 timer eller forlænges til 4 timer?

Disse workshops er opbygget således at programmet er tilpasset 3 timer, da dette – i vores erfaring – giver det bedste forhold mellem tid brugt og udbyttet for deltagerne. Konceptet er testet og fundet effektivit, derfor er det også vores udgangspunkt for anbefalinger til jer. Har I meget specifikke årsager til at ville justere på workshoppens længde, er vi selvfølgelig åbne for dialog.

Hvilke forudsætninger kræver det af deltagerne at være med på workshop?

Langt de fleste af vores workshops er bygget op så I kan få et godt udbytte af workshoppen uanset jeres forudsætninger. Der er altså ingen krav til jeres forberedelse, med mindre vi fortæller jer om det i telefonen.

Hvordan fungerer de virtuelle workshops?

Hver workshop har en virtuel tvillingebror. Det betyder at øvelser, pauser og materialer er tilpasset til det virtuelle format. Vores workshops faciliteres med fokus på engagement, som skabes med øvelser, afstemninger og opgaver i break-out rooms. Workshops kan foregå på enten Microsoft TEAMS, Zoom eller platformen Demio.

Hvad hvis vi er flere end 20 deltagere?

Ønsker I at være markant over 20 deltagere, vil vi typisk gøre en særlig indsats for at sikre deltageraktivitet. Det kan være ved at være flere facilitatorer, eller ved at opdele workshoppen til at foregå for mindre grupper. Nogle gange bruger vi også en kombination af (virtuelle) oplæg for alle, med workshops for mindre enheder, teams eller afdelinger.

Se andre workshops

SULTEN EFTER MERE? FÅ EN SMAGSPRØVE her

Eller kontakt os med det samme, og lad os tage en snak.