På velfungerende teams bidrager de enkelte medlemmer til løsningen af den samlede opgave, samtidig med at de hele tiden lærer af hinanden og udvikler hinandens kompetencer. Det gør hele teamet i stand til at udvikle og koordinere arbejdet på en måde, som skaber stærke resultater. I alle velfungerende teams er der nogle bestemte kompetencer, aftaler og vaner, som styrker fællesskabet og sikrer, at samarbejdet fungerer optimalt. Hvilke det er, kan dog være meget forskelligt fra team til team. Derfor starter vi altid med at dykke ned i netop jeres situation og finde frem til de centrale dynamikker og processer, som vi skal arbejde med for at få jeres team til at fungere bedst muligt.

Når vi arbejder med teams foregår det typisk igennem et forløb for det enkelte team. Forløbet består typisk af en række workshops, hvor vi præsenterer nye perspektiver, laver træningsøvelser i grupper, reflekterer i dialog og opstiller prøvehandlinger for den kommende tidsperiode frem mod næste workshop i forløbet. Ofte kører disse forløb parallelt i hele afdelinger på samme tid, for at skabe et fælles sprog i organisationen.

INGEN ER SOM ALLE ANDRE

Derfor starter alle vores projekter med at spørge: "Hvem er I?" Det er første skridt til at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Kontakt os