Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres team? - Se nærmere på vores digitale teamforløb
Adults sitting in a class

Vi styrker ledelse og læring i organisationer

Find en genvej

Specialer

Vi elsker at arbejde med læring og ledelse, men de her 4 områder står vores hjerter særligt nært. Klik og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig.

INGEN ER SOM ALLE ANDRE

Derfor starter alle vores projekter med at spørge: "Hvem er I?" Det er første skridt til at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Kontakt os

Hvad hjælper vi med?

Verden er omskiftelig, og organisationer har brug for mennesker, som kan aflæse, analysere og fornemme forandringerne og tør handle for at påvirke dem. Vi tilbyder fysiske og digitale læringsprogrammer og ledelsesudvikling, som styrker organisationers kompetencer, udviklingsstyrke og evne til at balancere de menneskelige og økonomiske krav i en foranderlig verden, så de kan gå fremtiden trygt i møde.

Digitalt teamforløb om psykologisk tryghed

Styrk jeres psykologiske tryghed i teamet, så I bliver bedre til at tale om de svære ting, lære af hinanden og træffe bedre beslutninger.

Start jeres læring her

Hej. Vi er Feedwork.

Vi er en flok sociale nørder. Sociale, fordi vi forstår mennesker, arbejder med mennesker og ser mennesker som mennesker. Og nørder, fordi vi vil vide alt, hvad der er værd at vide om ledelse, læring, psykologi og organisationsudvikling.

Mærk det på egen krop

Få gratis adgang til 2 timers materiale spækket med viden og værktøjer, som styrker dine evner i feedback.

Start din læring her

Hvad siger kunderne?

Læs, lyt og lær

Find gratis artikler, podcasts, videoer og webinarer om ledelse og læring her.

Bæredygtig ledelse: Hvad er det og hvordan leder man bæredygtigt?

Bæredygtighed fylder mere og mere og bliver gradvist vigtigere i takt med klimaets fremskredne udvikling. Moderne organisationer står i dag overfor udfordringen af integration af bæredygtighed i alle former.

Inklusionssikkerhed: Det første trin i psykologisk tryghed

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle teams bare fungerer, mens andre konstant snubler over sig selv? Hemmeligheden ligger måske i begrebet inklusionssikkerhed.

Læringssikkerhed: Det andet trin i psykologisk sikkerhed

På vej mod den komplette grad af psykologisk tryghed er det afgørende, at dit team besidder læringssikkerhed, som er det andet trin på stigen, så at sige.

SULTEN EFTER MERE? FÅ EN SMAGSPRØVE her

Eller kontakt os med det samme, og lad os tage en snak.