Uddannet coach fra Feedwork

Posted on

Dette er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Ikke nok med at jeg har fået en fantastisk masse faglig læring med i rygsækken, så har jeg også lært enormt meget om mig selv!

Uddannet coach fra Feedwork

Posted on

Fantastisk, intet mindre! En inspirerende underviser, i godt humør, velforberedt og har en speciel evne til at se hvornår vi har brug for en øvelse, en pause eller sværere teori. Jeg har kun stor ros til Mikkel.

Uddannet coach fra Feedwork

Posted on

Morten og Mikkel er to helt fantastiske undervisere, de formidler viden og læring på et højt målbart plan omkring coaching som uddannelse. Det har været super godt at få proppet min rygsæk med mere læring. Glæder mig til at bruge redskaberne.

Katrine Heller

Posted on

Feedwork tilrettelagde en fantastisk uddannelsesdag for os, hvor vores mentorer lærte vigtige og konkrete værktøjer til at udvikle en god og sund feedbackkultur. Der var stor autencitet og et stort drive over hele linjen.

Charlotte Juul

Posted on

Vi har i nannies.dk været meget tilfredse med samarbejdet med Feedwork, som partner i forhold til coach-uddannelsen. Mikkel formåede altid at kommunikere i øjenhøjde og levere solide værktøjer og teorier til kursisterne.

Tim Christensen

Posted on

Mikkel og Morten har en fantastisk evne til at skære kompliceret stof ned til små konkrete etyder og øvelser – og de udstråler en stærk energi og har et kæmpe engagement.