Projekt 5/5

Vi er en virksomhed, som er med til at forbruge ressourcer, ligesom alle andre virksomheder. Vi er stadig en lille virksomhed, men vi tror på at alle virksomheder kan tage et ansvar for at passe på vores planet. Derfor har vi startet vores bæredygtighedsprojekt Projekt 5/5. Projektet handler om at passe på vores miljø, og tage ansvar som virksomhed.

5% af omsætningen

Vi vil hvert år donere et beløb svarende til 5% af vores omsætning til et miljømæssigt formål. I fællesskab vælger vi hvert år et projekt, som vi har lyst til at støtte. Vi tror nemlig at alle virksomheder kan gøre små ting for at passe på vores planet. I år 2019 har vi valgt at støtte projektet The Ocean Cleanup (Insert link), som opsamler plastaffald fra verdenshavene.

5 dage om året

For os giver det mening ikke blot at donere penge, men også at donere vores tid til at støtte gode formål, som gavner vores klode. Det kan være at vi stiller uddannelse til rådighed for organisationer som arbejder med miljøfremme, det kan være at vi selv tager ud og samler skrald op fra vores lokalområde eller deltager i organiserede arrangementer. På den måde oplever vi selv at komme tættere på sagen