Træning i feedback

Feedback er nødvendigt for et hvert medlem af en organisation, lige fra øverste chef til fejedrengen. Nødvendigt for at trives og udvikle sig både professionelt og personligt. En del mennesker har dog svært ved at give den feedback, som der er behov for. Vi støtter organisationer i at uddanne deres medarbejdere i feedback, så det bliver en del af den daglige kommunikation i hele organisationen.

Herunder finder du vores mest anvendte uddannelsestiltag. Dem kan du downloade og kigge igennem, velvidende at vi udover disse rammer, også kan finde et forløb, som passer til jeres behov og vilkår.

Hvis du gerne vil se andre kunders brug af produkterne, kan du finde eksempler på dette i vores cases.

Ring til Mikkel

(Folk siger det er både inspirerende og hyggeligt at tale med ham)

Skriv en besked til os

 

Coaching i Organisationer

Hvad er coaching egentlig? Vi kan godt forstå at du spørger. Mange har nemlig holdninger til coaching og utallige fordomme er i omløb. Vores coachinguddannelse gør dig i stand til at støtte andre mennesker i at nå deres mål, både som leder, træner, kollega eller professionel coach. Coaching er en styret kommunikationsform, der gennem velvalgte spørgsmål og teknikker hjælper fokuspersonen til at reflektere og finde nye vinkler og muligheder i deres liv eller arbejde. Mange af vores kursister beskriver hvordan coachinguddannelsen ikke blot giver dem en række nye værktøjer, men også ændrer deres måde at se på mange af livets aspekter. 

"Coaching i organisationer" er et akkrediteret modul på Akademiuddannelsen i Ledelse på 10 ECTS point. Uddannelsens sammensætning i 8 moduler, med andre ligesindede mennesker, giver alle muligheder for at udvide dit netværk med nye venner, foretnings- eller sparringspartnere.

Klik på billedet herunder for at få al den information, som du skal bruge for at finde ud af, om du skal med på vores næste hold af uddannelsen. Det bliver helt sikkert både sjovt og lærerigt, det viser historikken i hvertfald. Næste holdstart - Marts 2019.

 

Ring til Mikkel

(Folk siger det er både inspirerende og hyggeligt at tale med ham)

Skriv en besked til os

 

Vil du lære om vores metoder først?

Tilmed dig vores gratis online kursus nu og stil spørgsmål allerede i dag.