Blog

Hvor kan du høre mere om feedback?

Er du podcast fan? Eller kunne du godt tænke dig at høre lidt mere om vores syn på feedback? Så har du nu muligheden for at høre et par podcastepisoder, som vi har været gæster i gennem de seneste måneder.

Tanketid m. Jacob Beermann og Morten Svane

Tanketid er en podcast om refleksion over forskellige emner i livet. I denne episode på 90 minutter taler Morten med de to værter om en række forskellige emner. Blandt andet kulturen i Forsvaret, hvordan man undgår unødig bekymringer, nulfejlskulturen i Danmark, tunnelsyn i arbejdsliv samt hvordan man kan bruge feedback til at blive bedre.

Find episoden her: https://open.spotify.com/episode/1lkL5H4WSkfLeiIVygQR4e?si=QvjILuRvQhuFLIFlbgef0A

YoungsterTalk m. Jacob Harlev

YoungsterTalk bliver udgivet af firmaet YoungConsult, som rådgiver virksomheder i tiltrækning og onboarding af unge medarbejdere. Morten er i denne episode inviteret ind til en snak om feedback på arbejdspladsen, dos-and-donts, i hvilke arenaer er feedback relevant og hvor de største fejl i forhold til feedback ligger.

Find episoden her: http://youngconsult.dk/youngstertalk-10-feedback-m-morten-fra-feedwork/

Third Dot Talk m. Anja Riis

Vil du gerne have lidt levende billeder på talen? Så har du muligheden i dette interview mellem Anja fra designvirksomheden ThirdDot og Morten. Temaet for samtalen er bruger-/kundefeedback. Vi taler her om hvordan man som virksomhed kan tiltrække brugernes feedback, hvodan kan man bedst behandle den feedback man modtager.

Find videointerviewet her: https://www.feedwork.dk/2017/08/24/faar-du-noedvendige-feedback-dine-brugere/

 

Laver I snart jeres egen podcast?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmålet om vi ikke skal have vores egen podcast, så er svaret; Jo! Inden længe vil du her på siden og hos dine gængse podcastudbydere kunne finde vores podcast “Work in Progress”. Den kommer til at handle om ledelse, udvikling og mennesker, som er på vej et sted hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *