Træning i Feedback

Feedback er en kommunikationsform.

Feedback er en holdning til at udvikle hinanden.

Det er en metode til at opbygge stærke relationer, med henblik på livslang læring.

Det er et ledelsesredskab. Feedback kan øge engagementet, hæve læringen og sænke stressniveuaet.

Workshops

Træner dine medarbejdere udfra jeres behov og modenhed – Fra 4 timer.

Foredrag

Inspirerer og motiverer til at lægge en indsats i afdelingens feedbackkultur – Fra 1 time.

 

Processer

Kickstarter og opbygger jeres feedbackkultur over en længerevarende indsats – Sammensat af workshops og coachinger.

Se hvordan en velfungerende feedbackkultur kan spare din virksomhed for mange penge

Coaching i organisationer

Næste holdstart - Forår 2018

Kontakt os for mere information

Det er ikke naturligt for alle mennesker at opbygge relationer til kollegaer og medarbejdere. Begrænses dit lederskab eller samarbejde af denne manglende lyst? Så er coachinguddannelsen din mulighed for at sætte relationsskabelse i system, med værktøjer som guider dig i mødet med dine kollegaer. Selvom du måske ikke har denne begrænsning, er coachingredskaberne en god måde at opbygge tættere og mere gavnlige relationer til såvel kollegaer, venner og familiemedlemmer.

"Coaching i organisationer" er et akkrediteret uddannelsesforløb på 10 ECTS point, som kan afsluttes med eksamen ved ekstern sensor. Uddannelsens sammensætning i 8 moduler, med andre ligesindede mennesker, giver alle muligheder for at udvide dit netværk med nye venner, foretnings- eller sparringspartnere.

Kunne du tænke dig at:

 • Udvikle nye opgaveløsninger og processer i din organisation

 • Anvende refleksionsskabende spørgsmål som motivation

 • Blive mere præcis i din daglige kommunikation

 • Opnå større forståelse for dine medarbejdere og kollegaer

 • Vurdere din egen adfærd i kommunikationssituationer

Så er Coaching i organisationer perfekt for dig.
 

Dette er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Ikke nok med at jeg har fået en fantastisk masse faglig læring med i rygsækken, så har jeg også lært enormt meget om mig selv!

Uddannet coach fra Feedwork Kursist / Hold 1

Fantastisk, intet mindre! En inspirerende underviser, i godt humør, velforberedt og har en speciel evne til at se hvornår vi har brug for en øvelse, en pause eller sværere teori. Jeg har kun stor ros til Mikkel.

Uddannet coach fra Feedwork Kursist / Hold 1

Morten og Mikkel er to helt fantastiske undervisere, de formidler viden og læring på et højt målbart plan omkring coaching som uddannelse. Det har været super godt at få proppet min rygsæk med mere læring. Glæder mig til at bruge redskaberne.

Uddannet coach fra Feedwork Kursist / Hold 2

Vi har i nannies.dk været meget tilfredse med samarbejdet med Feedwork, som partner i forhold til coach-uddannelsen. Mikkel formåede altid at kommunikere i øjenhøjde og levere solide værktøjer og teorier til kursisterne.

Charlotte Juul Partner/ Nannies.dk

Hvad kan en coachinguddannelse gøre for dine kommunikationsevner?

Målsætning og Eksekvering

Mennesker som er vant til at bruge målsætning som metode i deres private liv, vil lettere kunne indgå i organisationers målsætninger.

 

Forløb
 • 12 uger
 • 1 heldags workshop
 • 4 eksekveringsworkshops
  (3 timer)
 • 4-30 deltagere
Målsætningsforløb: Ta' Målet

- Med baggrund i planlægningsteknikker fra Forsvaret og motivationselementer fra elitesport.

 1. Motivation og Actionplan
 2. Forløbet skydes i gang med en dagsworkshop, hvor fundamentet for et succesfuldt forløb lægges. Her finder vi den reelle motivation og tilrettelægger dit mål, så vi er sikre på at motivationen og mål er i overensstemmelse. Herefter udarbejder vi en actionplan, som tager højde for hverdagens "uforudsete" elementer.

 1. Værdsættelse
 2. Det viser sig, at fokusering på de ting der fungerer, har kraftigere motiverende effekt end fejlfinding. Derfor arbejder vi i denne eksekveringsworkshop med at finde, udvide og fastholde de ting som fungerer i dit forløb indtil nu.

 3. Selverkendelse
 4. Vi fastlægger og vurderer vores handlemønstre. Hvordan motiveres vi normalt? Hvilken række af handlinger har tidligere ført til succes eller det modsatte?

 5. Netværk
 6. Dit personlige netværk bør, og kan sagtens, bruges konstruktivt i jagten på dine mål. På flere forskellige måder endda. Vi kortlægger dine evner inden for netværk, samt ser på hvordan du bedst kan bringe dine kontakter i spil.

 7. Scoreboard
 8. Sandhedens time er kommet. Vi evaluerer, kigger indad og revurderer actionplanen fra nu og frem. Hvor har du været dygtig, og hvor har du været heldig? Elementer af held kan ikke replikeres, så hvad kan du reelt set tage æren for?

 

Mål og feedback

Forsøget her er foretaget under fysiske tests, hvor man ville undersøge hvilken effekt henholdsvis feedback, mål og ingen af delene har på en forsøgspersons evne til at forbedre sine præstationer. Det kom der dette bemærkelsesværdige resultat ud ad. Konklusionen er at hvis du virkelig vil have bedre præstationer, skal du sørge for at dine folk har opstillede mål, samt at de får løbende feedback på deres præstationer.

Læs flere detaljer om forsøget her: Bandura og Cervone, Stanford University, 1983

Skal dit team styrke jeres sammenhold og målsætningsevner gennem et forløb? Så lad os komme i gang.